Havemøbler af træ kan plejes med AUROs havemøbelolier, der forlænger møblernes farvetone og kvalitet. Sådan undgås skader på træet som følge af sol, regn og daglig brug. Når havemøblerne olieres, opnår de ikke kun en vand- og smudsafvisende effekt, men bevarer samtidig deres dybe trætone. Oliens pigmentering beskytter træet mod at falme pga. UV-stråling.

Vælg mellem den vandfortyndbare, mørkbrunt pigmenterede olie (nr. 115) eller de opløsningsmiddelholdige Classic-olier i 3 varianter.

 

Økologisk beskyttelse til alle træsorter. Ædlere look i 3 farvenuancer til havemøblerne af træ: teak (teakolie), bangkirai og natur (hvidpigmenteret og kun til lyst træ). Vand- og smudsafvisende olie med naturlig citrusduft. Skaller ikke af, og lader sig enkelt påføre med klud eller pensel. Hvis du giver havemøblerne en gang olie ved sæsonstart og i efteråret ser de altid splinternye ud. Til alle træsorter. Vand- og UV-bestandig. Vand- og smudsafvisende. Indtil 24 m2/l. Kan anvendes inde og ude. Slidstærk. Enkel at anvende. Se farverne i kataloget HER. Læs mere på vores temablad.

299,00 DKK