Selvfølgelig skal der bruges maling, der ikke bidrager til den globale opvarmning på et værk, der sætter fokus på emnet. Billedkunstner Jacoba Niepoort sætter med værket ElevationNone fokus på de mulige følger af den globale opvarmning.

         

 

Jacoba Niepoort siger: "Det har være en fornøjelse at arbejde med AURO. Kunstnerisk har jeg kunne opnå nogle farver gennem flere tynde lag, som jeg ikke har kunne gøre med almindelig akryl maling. Jeg sætter også stor pris på, at stå med kemikaliefri, øko og co2 neutral maling, så jeg ikke skal indånde unødvendige kemikalier, mens jeg maler i mit værksted. Det har været et lærerigt eksperiment, da malingen opfører sig anderledes end de typer jeg er vant til, blandt andet på grund af indholdet af planteolier i de vandbaserede malinger. Jeg bruger jo malingen lidt anderledes end man normalt vil gøre, hvis man skal male en væg i flad farve...