Ud over den konstante videreudvikling og optimering af eksisterende produkter realiserer AURO kontinuerligt nye produktideer. Forud for lanceringen testes disse nye produkter intensivt for deres kvalitet og funktionalitet.

2020: Nye grundere (træ 510, metal 519) og klare lakker til træværk (blank 515, mat 518) føjes til COLOURS FOR LIFE serien af professionelle, bæredygtige AURO produkter.

2019: En længe ventet nyhed blev lanceret i november: en nyudviklet og kraftigt forbedret udgave af den heldækkende matte træ- og metalmaling. I den hvide udgave er det nu endelig slut med den ellers produkttypiske eftergulning, ligesom både dækkeevne og slidstyrke er forbedret. Dertil kan den matte maling nu både anvendes ude og inde. Den nye maling er en del af COLOURS FOR LIFE familien. I begyndelsen af 2020 kommer også en nyudviklet udgave af den blanke træ- og metalmaling i handlen. Den vandbaserede maling er den mest økologiske på markedet. Den hvide udgave findes du med nummer 517-90, mens den farvede har nr. 517.

2019: Ecolith Ude & Inde Kalk sætter nye standarder for kalkmaling. Kraftigt forbedrede egenskaber: skurebestandig kvalitet (også til køkken og bad!), op til hele 16 m2 pr. liter. 1-2 lag rækker i langt de fleste tilfælde. Ecolith fås også som COLOURS FOR LIFE i 134 slidstærke kalkfarver. Udendørs med garanti. 

2019: Safe Shield nr. 332. Maling mod elektrosmog. Er du blandt de flere og flere, der får elektroallergi? Safe Shield fjerner 99% af strålingen fra 3G, 4G og 5G.

2018: COLOURS FOR LIFE toningspastaerne passer til den nye lermaling, hvor systemet udvides med COLOURS FOR LIFE Professionel Lermaling nr. 535, der tilbyder de 790 vægfarver i dæmpede farvetoner.

2018: Verdens første ukonserverede lermaling ser dagens lys med AURO Professionel Lermaling nr. 331. Som de øvrige AURO vægmalinger består den 100% af naturstoffer, hvilket giver den allergi- og indeklimaanbefaling. Lermalingen er ekstremt hurtigttørrende, og opnår sluthærdning efter blot 24 timer.

2017: AURO lancerer verdens første maskinelle toningssystem, hvor der udelukkende anvendes økologiske toningspastaer. COLOURS FOR LIFE udvider paletten med 790 økologiske vægfarver i slidstærk vaskebestandig kvalitet. Systemet bærer navnet COLOURS FOR LIFE Premium-Vægmaling nr. 555.

2015: Plantodecor Premium-Vægmaling nr. 524. AURO udvikler et nyt biogent bindemiddel, der samler den konventionelle vægmalings bedste egenskaber i dette unikke naturprodukt.

2008-2011: Professionel Kalkmaling
Komplet serie af professionelle kalkprodukter af rent mineralske råstoffer og udvalgt sumpkalkkvalitet uden syntetiske tilsætningsstoffer.

2008: Clean & Care-Wax
100 % komposterbare gulvplejeklude af naturfleece.

2006: Pur-San3
Klorfrit anti-skimmel-system på naturlig basis.

2006: Friskhvid
Første konsekvent naturlige vægmaling med fotokatalytisk virkning – nedbryder vedvarende skadestoffer og lugte.

2006: Aqua-Trælasur: testvinder hos Stiftung Warentest
Et bredt sammensat projektteam af forskere og teknikere ved produktudvikling af opløsningsmiddelfri naturmaling (1997-2001) udfordrede de strengeste krav omkring maletekniske standarder.
I en sammenlignende test i 2006 hos Stiftung Warentest (udgave 06/05 Test: bejdser) mellem konventionelle bejdser på kunstharpiksbasis og AUROs bejdse på naturlig basis, blev sidstnævnte kåret som vinder, selvom kriterier som brugsegnethed og teknisk kvalitet tydeligt stod i forgrunden.

2004: Silikatmaling
En-komponent silikatmaling på ren naturlig basis.

2002-2005: PurSolid-produktsortiment
PurSolid-produkter indeholder hverken organiske, flygtige opløsningsmidler eller vand, er kendetegnet ved ekstremt lave forbrugsmængder og er især velegnet til højkvalitets overfladebehandling af især trægulve og -møbler.

1997-2001: Forskningsprojekt naturmaling uden opløsningsmidler
Udvikling af en helt ny serie af opløsningsmiddelfrie naturmalingprodukter: fri for organiske opløsningsmidler, konsekvent af fornybare råstoffer og teknisk optimeret. I nøje overensstemmelse med alle tre kriterier er produkterne i Aqua-sortimentet unikke på markedet.