Naturværkstedet på Kløvermarksvej i København har brugt sommeren på, at få genopfrisket fladerne med økologisk AURO trælasur og heldækkende blank maling til træværket, Ecolith kalkmaling til væggene samt naturolier til gulvene. Naturværkstedet ved Christianshavns ydre voldgrav danner med det økologiske demonstrationshus og 7000 kvadratmeter grund ramme om et helt særligt besøgs- og formidlingssted målrettet Københavns Kommunes daginstitutioner.

      

Mine havemøbler står ude hele året og bliver flittigt brugt. Om sommeren selvfølgelig når vi har gæster og spiser ude, men også om vinteren til børnenes mange ude-projekter, og i det tidlige forår af mig, til omplantning af stueplanter, stiklinger, frøplanter osv. Det sætter naturligt sit præg på havemøblerne, og om foråret er de ikke de kønneste når udelivet for alvor starter. Men efter en omgang vask og terrasseolie er de så flotte igen, og helt klar til en ny sæson. I år også som hjemmekontor under parasollen. Bedste hilsner Malene / mikro gartneriet

Træhus på Bornholm malet i 2019 ude med grå og hvid Trælasur nr. 160, heldækkende hvid silkemat maling nr. 260-90 inde, bordpladeolie samt lud og sæbe til trægulve m.v.

Vi har givet børneværelset i vores skønne gamle hus den store tur med vægspartel 339 og maling fra Auro. Maleren (professionel) synes både maling og spartelmasse var lige så god som alle andre produkter han brugte og at de havde en god rækkeevne. Resultatet er virkelig flot, og så er det dejligt at vide, at børnene sover i et rum helt fri for farlige partikler og mikroplast.

Nu har jeg lige købt olie til havemøbler og terrasse, og jeg glæder mig til at komme i gang!

Malene / Mikro Gartneriet

                    

Hotel Babette Guldsmeden i København valgte følgende produkter ved istandsættelsen:

AURO Vægmaling nr. 321 til væg og loft i værelser, restaurant og gangarealer m.v.

AURO Objektmaling nr. 322 til væg og loft i badeværelser (nu erstattet af den forbedrede Premium-Vægmaling nr. 524).

AURO Silikatmaling nr. 303 til vægge i kælder.

AURO Hård Olie nr. 123 til massive egegulve i værelser, restaurant og gangarealer m.v.

Hotel Babette Guldsmeden    

   

   

   

    

 Du er velkommen til, at sende fotos fra dine AURO-maleprojekter, som vi kan lægge her på siden.