Badeværelser hører til de mest benyttede rum. Hurtigt opbygges kalk- og sæbeaflejringer på den sanitære keramik, og glansen kan poleres frem igen. Med Sanitets-rengøring (nr. 652) fjernes ubehagelig lugt og aflejringer hurtigt. Samtidig efterlader den en diskret citrusduft.

Hvis der ikke luftes ordentligt ud efter brusebadet, dannes der efter vedvarende fugtbelastning hurtigt skimmel, der bemærkes som mørke pletter på fliser og vægge. Hurtig hjælp tilbydes af de to sprays i AUROs anti-skimmelprogram: Skimmel-fjerner (412) og Skimmelstop (413).

Model/varenr.: 490

> Skånsom vask af hænderne
> Rene plantesæber
> Mild pleje for hænderne

Til alle duftsensitive: rene plantesæber, der hverken indeholder naturlige eller syntetiske duftstoffer. Selv efter hyppig brug er hænderne stadig mildt plejede.

19,00 DKK
Model/varenr.: 652

Skaffer strålende glans på sanitetskeramikken, og fjerner hurtigt og virkningsfuldt kalkaflejringer og sæberester. Eliminerer ubehagelige lugte. Sprøjt på-skyl-færdig! Med hygiejne-formel. Med kraftstråle. Langtrækkende. På vandbasis. Duftmild. Øko-certificeret.

129,00 DKK
Model/varenr.: 654

Til særligt genstridige tilfælde: fjerner kalkskorper og ruststeder hurtigt og virkningsfuldt. Til den universelle indsats fra køkkenet til garagen. Med kraftstråle. På vandbasis. Opløsningsmiddelfri. Duftmild. Øko-certificeret.

129,00 DKK
Model/varenr.: 491

> Skånsom rengøring> Rene plantesæber
> Mild pleje til hænderne

Flydende plantesæbe til skånsom håndvask. Også efter hyppig brug er hænderne mildt plejede.

Pris fra
129,00 DKK