Smukke naturfarver til sunde boliger uden skadelig kemi.

AURO tilbyder et komplet miljø- og helsevenligt sortiment af økologiske maling-, puds-, spartel- og andre milde produkter til vægge, lofter og træværk samt de tilhørende produkter til økologisk rengøring og vedligeholdelse. AURO fremstår i dag som et fuldgodt og fornuftigt alternativ til plastikmaling og andre petrokemiske produkter.

 

AURO vægmaling er fremstillet så skånsomt og økologisk, som vægmaling kan fremstilles, og består af en blanding af naturlige mineraler og pigmenter samt biologisk nedbrydeligt bindemiddel (Replebin©). Den er certificeret VOC-fri, er meget nem og behagelig at arbejde med, og så indeholder den hverken plastik eller andre råoliebaserede syntetiske stoffer.

Malingen kan anvendes på både umalede og malede overflader: puds, beton, væv, tapet og plader af træfiber, spån eller gips. Den kan overmales med andre typer maling. Malingen er mat og kan aftørres med en fugtig klud.

Til køkken, grovkøkken, bad og institutioner m.v. med behov for hyppig rengøring findes en specielt udviklet premium-vægmaling nr. 524, der er godkendt efter DIN i den højeste slidstyrkeklasse (skurebestandig kvalitet).

I AUROs sortiment finder du også andre typer væg- og loftmaling, f.eks. kaseinmaling og kalkmaling, ligesom forskellige typer rulle- & strygepuds, kan give kornede overflader på glatte underlag.