Næsten alle AURO produkter er nu fri for konserveringsmidler.

Pga. EU-regulering har vi gennem de sidste par år ikke kunnet anvende de økologiske konserveringsmidler, som vi ellers har haft glæde af gennem en lang årrække, og vi har i mellemtiden været tvunget til, at indsætte syntetiske konserveringsmidler i nogle få produkter, hvor de er nødvendige (det store flertal af AURO-produkter fremstilles på en måde, så de ikke behøver konservering).

Men vi har aldrig følt os trygge med disse indholdsstoffer, og har hele tiden fremhævet, at det handlede om en midlertidig løsning. For AURO gælder det selvfølgelig ikke alene om, altid at gå foran - vi lader også handling følge ord.

Nu er det nemlig endelig kommet dertil: vi har videreudviklet vores vægmaling-sortiment, og har udviklet nye opskrifter, der overflødiggør konserveringsmidler.

Også vores klassiker vægmaling nr. 321 er nu konserveringsmiddelfri. Efter en periode med intensivt forsknings- og udviklingsarbejde er det lykkedes for vores kemikerkolleger/-inder, at forbedre malingens holdbarhed gennem en regulering og styring af pH-værdien, så konserveringsmidler helt kan undgås - samtidig med at malingens gode tekniske og anvendelsespraktiske egenskaber bevares.

De resterende produkters sammensætning vil også blive ændret i løbet af året, så alle vægmalingprodukter før slutningen af året vil være konserveringsmiddelfrie.

Allerede nu har vi dog landets bredeste vægmalingsortiment uden konserveringsmidler, da både ler-, kalk- og silikatmaling i forvejen fremstilles uden konserveringsmidler.

AURO vægmaling uden MI eller andre konserveringsmidler