CLASSIC

Classic-serien er AUROs første, hvor appelsinolie (den naturlige æteriske olie fra appelsinskaller som er et biprodukt ved fremstillingen af appelsinsaft) anvendes som opløsningsmiddel. De forskellige produkter er lidt tyndere i konsistensen end PurSolid-produkterne, trænger derfor godt ind i træet, og er nemme at arbejde med. Blandt "Classicerne" fra den første serie findes f.eks. Hård Olie nr. 126 og Olie-Voks nr. 129 m.fl. Den naturlige appelsinolie anvendes blandt andet også i fødevarer, kosmetik og rengøringsmidler. Behandling med transparente Classic-produkter giver let honningtonede overflader.

AQUA

Den nyere AURO AQUA-serie supplerer med sine vandfortyndbare og opløsningsmiddelfri produkter Classic-serien. Blandt AQUA-produkterne findes maling til træ og metal (250 & 260), radiatormaling (257), gulvlak (267), gulvvoks (187) og forskellige grundere. Produkterne er unikke på markedet ved deres konsekvent økologiske råstofvalg, de er opløsningsmiddelfri, vandfortyndbare, klimaneutrale og bionedbrydelige. Alle AURO AQUA-produkter er forsynet med den laveste MAL-kode 00-1.

Til forskel fra andre "vandbaserede" produkter på markedet, er der ikke tale om plastikmaling (bindemidlet i "vandbaseret" maling indeholder som regel miljøskadeligt mikroplast), da AURO AQUA-produkter 100 % består af bionedbrydelige naturlige råstoffer - planter, mineraler og vand - intet andet. Dette garanteres ved den fulde indholdsdeklaration, der følger med alle AURO-produkter. De transparente udgaver af AQUA-Produkterne farver træet mindre end Classic og PurSolid-produkterne, så produkterne ændrer træets farvetone i mindre grad.

En ny udgave af AQUA-produkter så dagens lys i løbet af 2020-2021. Som supplement til verdens første maskinelle toningssystem hvor der udelukkende anvendes økologiske toningspastaer, er der udviklet nye produkter til paneler, træværk og metal, der leveres med kraftigt forbedrede egenskaber (ingen eftergulning, bedre dækkeevne, lynhurtige tørretider). Det gælder nye klare lakker (inde - 515 og 518) samt heldækkende panel-, træ- og metalmalinger (ude og inde - Glansmaling nr. 516/516-90 og Silkemat Maling nr. 517/517-90) samt i 2022 også en ny udgave af trælasur (ude og inde - 560).

PURSOLID

PurSolid-serien er AUROs nyest udviklede. Ved fremstillingen anvendes udelukkende råstoffer fra planter og mineraler - intet andet. Der er tale om naturolier og -voks i deres rene form. Produkterne er ligesom AQUA-produkterne opløsningsmiddelfri og meget langtrækkende / forbrugsbesparende. Som alternativ til den populære og appelsinolieholdige Træolie Classic nr. 126 findes den nye Hård Olie PurSolid nr. 123, der rækker helt op til 25 m2 pr. liter samt en 2 i 1 Olie-Voks nr. 125 med en rækkevidde på op til hele 40 m2 pr. liter. Alle AURO PurSolid-produkter er forsynet med den laveste MAL-kode 00-1. Til forskel fra Classic-olierne opnås der ved behandling med PurSolid-produkterne en dyb forstærkning af træet, der opnår en mørkere farvetone.