Farve Designeren er et instrument, der betjenes enkelt og intuitivt, så du hurtigt og ukompliceret kan nå frem til dine AURO produkter og farver.

Farvedesigner

Sådan gør du: -

- Start ved at klikke på billedet ovenfor

- Vælg det rum, som du skal bruge produkter/farver til

- Efterfølgende vælges et element fra det pågældende rum (f.eks. væg, vindue, gulv, møbel)

- Og fra det tilhørende produkt- og farveudvalg vælges det ønskede produkt og farven blandt de dertil hørende farvetoner. Det valgte element bliver dermed straks farvet.  

- Valgte produkter og farver gemmes automatisk af farvedesigneren, og samles i en pdf-fil, så du har alle nødvendige informationer ved hånden, når du skal bestille dine konsekvent økologiske naturprodukter fra AURO.

 I farvedesigneren kan du eksperimentere med mange af AUROs meget populære naturprodukter og -farver. Udvalget fra AUROs naturlige farveverden dækker mange forskellige produkter og farver - f.eks.:  trælasurer (bejdser) og dækkende træmaling til møbler og træoverflader, olie-, lak- og voksbehandlinger til trægulve samt hvide og farvede behandlinger til væg og loft med flere forskellige produktsystemer.

Funktionen "farvevalg og sammenligning" giver mulighed for op til 4 samtidige sammenligninger af rum og/eller farvevalg, og med printfunktionen kan du afslutningsvis udskrive de valgte produkt- og farvevalg fra en automatisk genereret pdf-fil, der kan tjene som indkøbsliste, når du skal bestille dine AURO-produkter.

Start med det samme og lad dig begejstre af mulighederne!