Anvendelsesoversigten er vejledende og afhænger af underlaget og dets beskaffenhed. Se for yderligere oplysninger på de tekniske datablade. De nævnte forbrugsmængder er kun uforpligtende beregninger for glatte underlag med middel sugeevne ved én strygning. Det faktiske forbrug og egnethed til underlag må konstateres gennem forudgående forsøg.

Udvalget af økologiske produkter til overfladebehandling indendørs og udendørs er omfattende. Fælles for produkterne er, at de alle består 100% af naturlige indholdsstoffer. Der anvendes ingen former for syntetisk kemi, ligesom produkterne er fri for konserveringsmidler.

Det betyder, at produkterne typisk er dokumenteret sikre for legetøj, har det såkaldte spyt- og svedbevis, ligesom de er diffusionsåbne og dokumenteret emissionsfrie. Under tørringen afgasser de udelukkende ufarlige naturstoffer - efter tørring er det slut med afgasning.

Generelt gælder det for de forskellige produktserier, at Classic- og PurSolid-produkter kan anvendes på alle træsorter, mens der findes to forskellige grundere til Aqua-produkterne. Det kan du læse mere om under Grunding og træsorter.

Vi vil med tiden udarbejde en udførlig anvendelsesoversigt.