Farve Designer

AURO Farve Designer

Farve Designeren er et instrument, der betjenes enkelt og intuitivt, så du hurtigt og ukompliceret kan nå frem til dine AURO produkter og farver.

schuster's PDF

Sådan gør du:

– Start ved at klikke på billedet ovenfor eller nedenfor
– Vælg det rum, som du skal bruge produkter/farver til
– Efterfølgende vælges et element fra det pågældende rum (f.eks. væg, vindue, gulv, møbel)
– Og fra det tilhørende produkt- og farveudvalg vælges det ønskede produkt og farven blandt de dertil hørende farvetoner. Det valgte element bliver dermed straks farvet.
– Valgte produkter og farver gemmes automatisk af farvedesigneren, og samles i en pdf-fil, så du har alle nødvendige informationer ved hånden, når du skal bestille dine konsekvent økologiske naturprodukter fra AURO.

Button Farbdesigner_dänisch_175x117px

I farvedesigneren kan du eksperimentere med mange af AUROs meget populære naturprodukter og -farver. Udvalget fra AUROs naturlige farveverden dækker mange forskellige produkter og farver – f.eks.: trælasurer (bejdser) og dækkende træmaling til møbler og træoverflader, olie-, lak- og voksbehandlinger til trægulve samt hvide og farvede behandlinger til væg og loft med flere forskellige produktsystemer.

Funktionen “farvevalg og sammenligning” giver mulighed for op til 4 samtidige sammenligninger af rum og/eller farvevalg, og med printfunktionen kan du afslutningsvis udskrive de valgte produkt- og farvevalg fra en automatisk genereret pdf-fil, der kan tjene som indkøbsliste, når du skal bestille dine AURO-produkter.

Start med det samme og lad dig begejstre af mulighederne!